събота, 10 ноември 2012 г.

Продуктите на DiNi вече са доказано био-органични




Щастлива съм да споделя с всички, които харесват DiNi, че нашето производство вече е био-органично.  Вярвам, че  единственият начин да докажа и популяризирам убежденията си са легалният сертификат и достъпност. В този смисъл DiNi застава категорично като български био-производител, готов да отговаря на европейските стандарти за био-производство, а не да се бори с тях.

Затова всички следващи продукти на DiNi ще бъдат доказано биологични. Биологичното производство има много ясни и точни критерии, а именно над 95% от използваните суровини да бъдат с биологичен произход, а останалите 5% са точно изброени (Регламент на Съвета на ЕС). Естествено и био продуктите на DiNi  ще бъдат без консерванти и оцветители и без пакетиране в газова среда. Отново КРАТКИЯТ СРОК на годност е нашата истина! Стремим се термичната обработка да бъде минимална, с убеждението, че всичко, което може, трябва да се яде сурово (затова няма да имаме меденки, например). За вас ще приготвяме сурови бонбони и сладкиши, закуски със спанак, коприва, лимец, сирене, зеленчуци, семена... има толкова много прекрасни храни в природата. Ще оставим нашите домашни кексове и соленки, но с био пълнозърнести брашна и суровини, които макар и топлинно обработени  запълват нуждата от домашен уют и грижа Вече спокойно мога да кажа – био продуктите на DiNi са ЗДРАВОСЛОВНИ, ПОЛЕЗНИ И ВКУСНИ – давайте ги на вашите деца, без угризения и вина – възможно е! Това означава да се храним. Природата се е погрижила за всичко, нека я следваме без да и се противопоставяме - за мен това е единствената алтернатива на храна и живот! Не бих могла да правя друго и съм удовлетворена и благодарна, че имам възможността да го споделя с Вас!



Всички продукти на DiNi може да намерите във фирмения ни магазин на ул. „Хан Аспарух” 26 (между бул. „Витоша” и ул. „Христо Белчев”)


Бистра Николаева


Няма коментари:

Публикуване на коментар